csik

Hogyan tudom érvényesíteni az Alumni tagsággal járó képzési kedvezményemet?

A képzési kedvezmény érvényesítéséhez nyújtson be  egy dékáni kérvényt  levélben vagy e-mailben ( vagy a e-mail címre) legkésőbb a részletfizetési kérelmek benyújtásának határidejéig (amelyre vonatkozó aktuális információ a Tanulmányi Osztály hirdetményei között olvasható az aktuális tanévre felvett hallgatók részére című menüpont alatt a kari honlapokon. Mellékelje az Alumni weboldalon történő regisztrációja sikerességét visszaigazoló e-mailt, amelyet a regisztrációnál megadott e-mail címére küldtünk el, és tartalmazza a regisztrációnál megadott valamennyi adatát (FONTOS, hogy a hallgatói szerződésében az önköltség félévenkénti összege pontnál a teljes képzési díjat tüntesse fel, ami még nem tartalmazza az Alumni kedvezményt!).

Megkaphatom további félévekben is a képzési kedvezményt, ha kérvényezem?

Egyelőre a képzési kedvezményt a Kar vezetőinek határozatának megfelelően egységesen minden regisztrált Alumni tag csak 1 félév képzési díjából kapja meg.

Nem tudtam, hogy nekem is járna az Alumni kedvezmény, mert korábban nem értesültem a programról. Másodéves vagyok, és most regisztráltam az Alumni portálon. Igénybe vehetem erre a félévre is a képzési kedvezményt?

Igen, 1 félév képzési díjából minden Alumni tagnak jár a képzési kedvezmény. Fontos, hogy a dékáni kérvényt a kedvezmény érvényesítéséhez a részletfizetési kérelmek leadási határidejéig küldje el a vagy a e-mail címre A részletfizetési kérelmek aktuális határidejére vonatkozó információt a kari honlapokon találja meg.

Hogyan tudom megnézni az Alumni tagok adatbázisát?

Kattintson a honlap felső menüsorában az ÖREGDIÁKOK menüpont alatt található ADATBÁZIS menüpontra, és jobb oldalon a belépés feliratra. Adja meg a regisztrációnál megadott e-mail címét és a visszaigazoló e-mailben kapott jelszavát. A jelszavát az első belépés után a profil feliratra kattintva tudja módosítani.
Amennyiben 2014-ben regisztrált az Alumni portálon, és nincs még bejelentkezési jelszava, küldjön egy e-mailt a vagy a e-mail címre, és elküldjük Önnek a belépéshez szükséges jelszót.

ikon1

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrálj online weboldalunkon, hogy igénybe vehesd kedvezményeinket, és hogy értesülj legfrissebb híreinkről!

ikon2

KEDVEZMÉNYEK

Egykori vagy az idén végzett hallgatóink a weboldalunkon történő regisztrációval kedvezményekben részesülnek

ikon3

ÁLLÁSAJÁNLATOK

Tekintsd meg partnereink aktuális állásajánlatait, regisztrálj Álláshírlevelünkre!