Pótfelvételi a szakfordítói és műfordítói szakirányú továbbképzésre

Hallottál már a Károli Gáspár Református Egyetem három és négy féléves Bölcsészettudományi, egyházi, jogi, gazdasági, műszaki, európai uniós és társadalomtudományi szakfordítói és műfordítói szakirányú továbbképzéséről?

Gyakorlatorientált program egy vagy két nyelven, angol, német, francia, holland, japán és kínai nyelven, tapasztalt, szakmában dolgozó oktatókkal, lelkes, motivált diákokkal.

A pótfelvételi időpontja 2018. augusztus 21., 13 óra.

Hallgatóink írták rólunk:

„Tetszett az oktatók rugalmassága és hogy partnerként kezeltek, a fordítandó szövegeket mindig együtt választottuk ki, figyelembe véve mindenki igényeit és érdeklődését.” Lengyel Diána (francia-angol)

„A képzés során változatos szövegeken keresztül, jó hangulatú órákon ismerkedhettünk meg a fordítás tudományával. A tanultak biztos alapot jelentenek a gyakorlatban.” Pojják Katalin (angol)

„A műhelymunka jellegű órák izgalmasak voltak, repült az idő. A magyar nyelv ismeretében is elmélyülhettünk, komoly alapokat és ösztönzést kaptunk a további fejlődéshez, önképzéshez.” Zalavári András (angol)

Regisztrált károlis öregdiákok a képzés árából 10% kedvezményt kapnak (a regisztrációról és alumni kedvezményekről itt és itt olvashatsz).

A szakirányú továbbképzés részleteiről és a jelentkezés menetéről bővebb információt itt találsz.

Bővebb információ:

Sasné Simon Edit kapcsolattartó
cím: 1088 Budapest, Reviczky u. 4
tel/fax: +36 (1) 483 2882
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kazán Ivett kapcsolattartó
cím: 1088 Budapest, Reviczky u. 4.
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin