Újra belenéztünk a fekete tükörbe

Folytatódott a Szociológiai Műhely rendezvénysorozata

A KRE BTK Szociológia Tanszék „Szociológia Műhely” sorozatának eseményén 2019. április 2-án a károlis és külsős érdeklődők újra megtöltötték a Dísztermet. A szociológus hallgatók kezdeményezésére megszervezett beszélgetés témája az őszi, nagy sikerű rendezvény (http://www.kre.hu/btk/index.php/1072-beleneztunk-a-fekete-tukorbe.html) résztvevőinek visszajelzése alapján a Black Mirror c. sorozat további epizódjaiban megjelenített társadalomkép volt.

A KRE BTK Szociológia Tanszékének oktatói, Biró Emese és Dupcsik Csaba előadók a Hated in the Nation és a The Arkangel c. epizódok kapcsán többek között a mindennapjaink részévé váló digitális kontrollt, az online és az offline világ viszonyát, a női-, férfi-, valamint a családi szerepeket elemezték. Az előadásokat a közönség és az előadók közötti párbeszéd és élénk közös gondolkodás követte.

A program megszervezéséért és lebonyolításáért az esemény ötletgazdáinak, Kovács Nadin, Gévay Veronika és Miskó Csaba másodéves szociológus hallgatóknak tartozunk köszönettel!

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin