Filmklub

A vetítéseink ingyenesek!

Olyan filmeket válogattunk az e félévi összejöveteleinkre, amelyek kapcsán a vetítéseket követően együtt gondolkodhatunk, beszélgethetünk ezekről a kérdésekről. A pontos dátumokkal hamarosan jövünk!

Identity klub

Mennyire ismered Önmagad? - Próbáld ki az Identity segítségével!

Az Identity egy olyan önismereti társasjáték, amelyben a résztvevők irányított kérdések alapján elmélkedhetnek saját magukról, bepillantást nyerhetnek mások gondolataiba és megtapasztalhatják, hogy milyen formában képesek szavakba önteni mindazt, ami egy adott téma kapcsán felmerül bennük.

Időpontok

Helyszín: Reviczky u. 4. 302-es szoba

Jelentkezés

Ha szívesen részt vennél a játékon, jelentkezz a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen! Ne felejtsd el beleírni, hogy melyik alkalomra szeretnél jönni. A játékban a résztvevők száma korlátozott, ezért érdemes mielőbb jelentkezni.Dixit önismereti társasjáték

A Dixit az utóbbi évek egyik legnépszerűbb és legújszerűbb partijátéka. A játékhoz a gyönyörűen megfestett, egyedi kártyákra, némi képzelőerőre és empátiára van szükség.

A pontokért vívott verseny csak mellékszereplő a kreatív gondolkodást beindító, különleges hangulatú játékban, amely így észrevétlenül fejleszti a játékosok kommunikációs képességeit és önismeretét, miközben nagyszerű szórakozást nyújt.

Időpontok

Helyszín: Revicky u. 4., 302. terem

Jelenkezés

Egy alkalomra maximum 7 fő jelentkezhet.

Jelentkezni a következő linken lehet:

http://doodle.com/poll/trff8h936dra3y99