Károli Gáspár Református Egyetem - Felvételi 

Módosult: 2022.05.03.

Ezért érdemes a Károlit 1. helyen jelölni!A felvételi jelentkezési adatok feldolgozása befejeződött, a www.felvi.hu honlap E-felvételi felületén ellenőrizheted adataidat, pótolhatod a felvételi jelentkezés benyújtását követően megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumokat. A felvételi eljárás során egyetlen alkalommal lehetőséged van a jelentkezési sorrend módosítására is, de csak a jelentkezéskor megadott szakok elbírálási sorrendjén változtathatsz, új képzést már nem lehet rögzíteni.

Az egyszeri sorrendmódosítás végső határideje: 2022. július 7.

Érdemes intézményünket első helyen megjelölnöd, hiszen a Károli Gáspár Református Egyetem egyedülálló ösztöndíjprogramjai segítségével lehetőséget biztosítunk hallgatóinknak költségeik csökkentésére a tanulmányaik során.
Ha első helyen jelölöd meg intézményünket, akkor jogosult lehetsz a Károli Ösztöndíjra, melynek célja, hogy támogassuk az első helyen hozzánk jelentkező tehetséges, de önköltséges képzésben részt vevő hallgatókat. A Károli Ösztöndíjjal az önköltség mértékét akár 75%-kal is csökkentheted!
Miért érdemes még – ösztöndíjainkon kívül – első helyen megjelölnöd a Károlit?

Egyetemünkről további érveket itt olvashatsz.

Az alábbi videó segítségével ismerd meg jobban egyetemünket:

Bízunk benne, hogy szeptembertől a Károlin kezdheted meg egyetemista éveidet és életre szóló élményekben lehet részed!