Sikeres Károlis részvétel az Educatio Kiállításon

Sikerrel zajlott le a hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléje, az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás 2018. január 18-20. között a Hungexpo G csarnokában. A rendezvény sikerét jól mutatja, hogy közel 53.000-en látogattak ki a kiállításra, ami közel 22 százalékos növekedést jelent a tavalyihoz képest.

Szinte az összes hazai felsőoktatási intézmény részt vett az eseményen, köztük Egyetemünk is. A Károli Gáspár Református Egyetem standja – ahol természetesen intézményünk mind a négy Kara képviseltette magát –  rögtön a látogatói bejáratnál helyezkedett el.

A három napos rendezvény alatt standunkon képzéseinkről, ösztöndíjainkról, kollégiumi elhelyezési lehetőségekről és a hallgatói életről nyújtottunk az érdeklődőknek felvilágosítást.

Idén is kiemelkedően népszerűnek bizonyultak pszichológia, illetve keleti nyelvek és kultúrák szakjaink, osztatlan tanár- , valamint további pedagógus képzéseink, gazdasági alapképzési szakjaink, valamint jogász osztatlan képzésünk. Örömünkre szolgál, hogy évről évre egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik Hittudományi Karunk iránt is.

Standunkat színesítették a BTK japán szakos, kimonót viselő hallgatói, illetve Dr. Hidán Csaba, a BTK egyetemi adjunktusa, aki történelmi viseletben hívta fel az érdeklődők figyelmét Bölcsészettudományi Karunk képzéseire. Az esemény harmadik napján standunk vendége volt Szabó Gabriella, háromszoros olimpiai-, világ- és Európa-bajnok kajakozó, a KRE ÁJK hallgatója.


Rektor Úr japán szakos hallgatóinkkal.


Standunk vendége volt hallgatónk, Szabó Gabriella olimpiai bajnok is.

A standunkon regisztrált, Egyetemünk képzései iránt érdeklődést mutató fiatalok száma jóval meghaladta az előző évek adatait, ami talán bizakodásra ad okot az Egyetemünkre jelentkezők várható létszámát illetően.


Rektor úr és Horváth Miklós marketing igazgató

A kiállításon készült képgaléria itt érhető el.

 

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések