Educatio Kiállítás 2020-ban is

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás 2020-ban 20. évfordulóját ünnepelve segíti a diákokat a továbbtanulással és egyéb képzési lehetőségekkel kapcsolatos kérdésekben. 2020. január 9-11. között kerül megrendezésre a hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléje, a Hungexpo „A” csarnokában (1101 Budapest, Albertirsai út 10.).

Szinte az összes hazai felsőoktatási intézmény részt vesz az eseményen, köztük Egyetemünk is. A Károli Gáspár Református Egyetem a CF03-as kiállítói helyen lesz megtalálható (a bejárat közvetlen közelében).
Egyetemünk mind az öt kara képviselteti magát a rendezvényen. Minden érdeklődőt szeretettel várunk Egyetemünk standján, ahol bővebb tájékoztatást nyújtunk képzéseinkről, ösztöndíjainkról, kollégiumi elhelyezésről, Erasmus-program lehetőségekről és a hallgatói életről.
A rendezvény nyitva tartása: 10-17 óra.
A belépés minden vendég számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Itt lehet regisztrálni a rendezvényre. Regisztrálásra a helyszínen is lesz lehetőség, de a sorban állás elkerülése érdekében érdemes előre regisztrálni
Bővebb információ a rendezvényről: www.educatioexpo.hu

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések