Imádság krízisben - VI. Protestáns Cigánymissziós Konferencia

A baptista, evangélikus, metodista, pünkösdi és református egyházak közös szervezésében és szolgálatában kerül megrendezésre a VI. Protestáns Cigánymissziós Fórum, melynek címe és témája az Imádság krízisben. A március 6-án, 10 órakor kezdődő online konferencia a Római levél 15,30 alapján az ima jelentőségét állítja középpontba:

„Kérlek pedig titeket atyámfiai a mi Urunk Jézus Krisztusra és a Lélek szerelmére, tusakodjatok velem együtt az imádkozásokban…”. (Róm 15,30)

Az ima jelentősége a mostani járványhelyzettel terhelt időkben különösen fontos, hiszen az ima olyan a Léleknek, mint a friss levegő belégzése a fizikai szervezetünk számára. Az ima életben tart, gyógyít, erőt és reményt ad minden krízishelyzetben. Többféle imádkozási lehetőségünk van, áldást kérhetünk egymásra, az örömünket, sőt a kéréseinket kifejezhetjük hálaadásban, dicséretben, imádásban és magasztalásban is. Teremtő Istenünk kegyelme az is, hogy imáink által bűnbánó szívvel elé vihetjük terheinket és letehetjük mindazt átszegzett lábai elé, hogy ezután odaszánva életünket, megújuljunk az Ő szeretetében, szárnyra kelve, mint a sasmadár.

A konferencia beharangozó videója itt tekinthető meg:

 

 

Az eseményről részletesen az alábbi Facebook oldalon olvashatnak:
https://www.facebook.com/events/269653878004210?active_tab=about

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések