Kutatási eredményeiket mutatták be a KIDA hallgatói

A Károli Interdiszciplináris Akadémia (KIDA) 2023. évi modulzáró poszterkonferencia eseményén a képzés legkiválóbb hallgatói tarthatták meg szakértői előadásaikat abban a témában, melyet az elmúlt egy évben kutattak az Akadémia keretei között.  Ahhoz, hogy a KIDA tehetséggondozói program hallgatói továbbléphessenek a második évfolyamba, a vizsgafeladat egy kutatási projekt kiválasztása és a konzultációkkal kísért kutatások első hónapjai alapján egy poszter összeállítása volt.

A poszter figyelemfelkeltő és kreatív forma, a poszterkiállítás pedig teljes skálában képes bemutatni a sokféle területről érkező hallgatók képzettségbeli sokszínűségét. Az elvégzett munka vizuális összefoglalóját a hallgatók a konferencia első napján – május 24-én – 3-5 perces prezentációk során mutatták be oktatóiknak és hallgatótársaiknak, akik – műhelyen belül – minden előadást és poszterprojektet legjobb tudásuk szerint értékeltek. A konferencia második napján azokat a poszterbemutatókat tekinthették meg a KIDA vendégei – többek között Balog Zoltán püspök, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke, illetve a református egyház vezetői, intézményi és kari vezetők és a tehetséggondozó program meghívott előadói –, amelyeket a legtöbbre értékeltek a KIDA képzési műhelyek közösségei. A kiállítás természetesen a konferenciát követően is megtekinthető még egy rövid ideig a Károlyi-Csekonics-palota díszes aulájában (Múzeum utca 17.).

A 2023. évi modulzáró konferencia absztraktkötete ide kattintva megtekinthető.

A KIDA képzéseire egészen június 4-ig lehet jelentkezni: az írásbeli jelentkezés a Neptun kérvénykezelő rendszerben lehetséges. Szeretettel várják a jelentkezéshez írt véleménycikkeket a honlapon is publikált kérdésekben. A jelentkezésről bővebb információ ide kattintva olvasható.

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések