Károlis részvétel az Educatio Kiállításon

 

Az idei felvételi időszakban 2016. január 21-23. között került megrendezésre a XVI. Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, közismertebb nevén az Educatio Kiállítás.

A Károli-standon az előző évekhez hasonlóan mind a négy egyetemi karunk bemutatkozott. Ezen kívül igyekeztünk néhány – a többi egyetemtől eltérő – különlegességet is nyújtani:

- A felvételi kampányunk motívumát megjelenítő fotófal mögé beálló lelkes látogatókról fényképeket készítettünk, melyeket a fiatalok röviddel később az egyetemi Facebook oldalunkon nézhettek meg.
- Idén is jelen volt egy ideig standunkon a KRE-ÁJK jogász hallgatója, Gyenesei Leila csapatvilágbajnok, magyar öttusázó olimpikon.
- Dr. Hidán Csaba, a KRE-BTK oktatója történelmi viseletben tájékoztatta a helyszínen az érdeklődőket.
- A BTK stúdiója speciális eszközökkel szemléltette az egyik legmodernebb egyetemi stúdió által nyújtott lehetőségeket.

A kiállítást idén a tavalyinál kb. 10%-kal többen tekintették meg: összesen 33.000-en. A KRE standot is rekord számú érdeklődő kereste fel: 2.094-en regisztráltak standunkon, ami a tavalyi 1.651 személynél 27%-kal több. 


Minden munkavállalónknak és hallgatónknak, aki valamilyen formában hozzájárult az Educatio-n való megjelenésünk sikeréhez, ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a segítségért!

Gyakornoki program

Gyakornoki program

Galéria

Galéria

Névjegy

Névjegy

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Szakirányú továbbképzések