Együttműködési megállapodást írt alá az MNB és a Károli Gáspár Református Egyetem

Együttműködési megállapodást írt alá Matolcsy György, az MNB elnöke és Balla Péter, a Károli Gáspár Református Egyetem rektora 2017. április 4-én, Budapesten.

Az együttműködés keretében a jegybank 2018 júniusáig 28 140 000 forint értékben támogatja a Károli Gáspár Református Egyetem keretében folyó szakkollégiumi közgazdasági képzéseket, gazdaságpszichológiát érintő kutatási témákat, konferenciák szervezését, illetve a könyvtárfejlesztést. Az MNB az együttműködés keretében ösztöndíjakat biztosít a gazdálkodási és menedzsment, valamint emberi erőforrás alapképzésen, illetve a gazdaságpszichológia, üzleti etika szakirányú továbbképzésen részt vevő hallgatók számára. A jegybank a fentieken túl a társadalmi felelősségvállalási tevékenységéhez kapcsolódó MNB Kiválósági ösztöndíjprogram keretében is támogatja a 2016/2017. tanévben az egyetem egy kiemelkedő teljesítményt nyújtó hallgatóját havi 30 000 forint összegű ösztöndíjjal.

Az együttműködés célja, hogy emelje az egyetem közgazdasági képzéseinek színvonalát, támogassa a gazdaságpszichológia témájú oktatási és kutatási tevékenységet, valamint hozzájáruljon az egyetem valamennyi, nem gazdaságtudományi képzési területhez tartozó hallgatója körében a közgazdasági, pénzügyi ismeretek, pénzügyi kultúra fejlesztéséhez, a hallgatók látókörének bővítéséhez.

Az eseményen KRE részéről Prof. Dr. Balla Péter rektor úr, Prof. Dr. Zsengellér József stratégiai rektorhelyettes úr és Dr. Kovács Zsolt Csaba gazdasági igazgató úr vettek részt.

Galéria

Galéria

 

Tudomány, kutatás

Gyakornoki program

Gyakornoki program

Névjegy

Névjegy

 

Napi biztatás

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Szakirányú továbbképzések

Youtube