Gólyatábor 2019

Kedves Újdonsült Károlis Hallgató!

Gratulálunk a sikeres felvételidhez! Most már Te is a Károli nagy családjának tagja vagy. Mielőtt azonban megkezdődik az első egyetemi féléved és beülnél az első előadásra vagy aláírnád a neved a katalóguson, van még egy nagy élmény számodra!

A következő nagy esemény pedig nem más, mint a Gólyatábor! A sok éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy ez a 4 napos, 3 éjszakás rendezvény végig kíséri mindazon hallgatók egyetemi éveit, akik részt vesznek e felejthetetlen élményben. Az itt összerakott csapatokban köttetett barátságok kitartanak a diplomáig és még azon túl is. A gólyatáborban létrejön egy olyan kötelék, amely sokkal könnyebbé és oldottabbá teszi az első félévet, és ez mással nem is helyettesíthető. A HÖK csapata évről-évre próbálja felülmúlni az előző évi rendezvényt, hogy minél szebb, színesebb élményekkel kezdjék meg a gólyák az első szemeszterüket.

A történet persze nem itt kezdődik, hanem a távoli KREsteros ősi földjén, ahol egy új legenda születik…

A birodalom uralkodó házai vált-vállnak vetve küzdöttek, miután az érettségi seregei áttörték a Falat. Hosszú éjszakába nyúltak a harcok. Mikor úgy tűnt, minden hiába, egy hős emelkedett fel, ki leendő királyát védve elhozta a győzelmet.

Az emberek ünnepeltek, az érettségi fenyegetése véget ért. Fáradt katonák tértek haza szerény otthonukba, rég nem látott családok egyesültek. A trónon igazságos király ült, békességet hozva népének. De van, amit még ő se láthatott előre, történetünk pedig itt kezdődik.

Egyik nap arra riadt fel a palota, hogy hőn szeretett királyuk köddé vált. Tűvé tették az egész országot, észak deres mezeitől dél napsütötte tengerpartjaiig, de sehol se találták.

A táborba érkezve a nagy házak vezetőinek bőrébe bújtok és kezdődik a végjáték. Ki tudja egyesíteni a népet, és hozza el újra a békét? Melyik ház bizonyul méltónak, hogy elnyerje KREsteros uralkodói címét? Nyár végén mindenre fény derül!

 Regisztráció: https://forms.gle/Yvqjqkm5hrRpgxvo7

A táborral kapcsolatos részleteket lentebb találhatod meg. Kérünk az ide feltöltött nyilatkozatokat hozd magaddal a táborba kitöltve!

Következő események


Galéria

Galéria

 

Tudomány, kutatás

Névjegy

Névjegy

 

Napi biztatás

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Szakirányú továbbképzések

Youtube