CEEPUS

Pályázati felhívás

Tisztelt Oktatók!

A KRE BTK Művészettudományi és Szabadbölcsészeti Intézet Szabadbölcsészet Tanszéke pályázatot hirdet a CEEPUS – Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram keretén belül oktatói mobilitásban való részvételre a 2020/21-es tanév őszi félévében. Az alábbi partnerintézménybe lehet pályázni, a táblázatban felsorolt pályázattípusok, ill. keretszámok szerint:

a. A hálózat száma és címe: CIII-AT-0503-10-2021 (Inter-American Studies).
b. Koordinátor neve: Pásztori-Kupán István
c. A hálózat által megfogalmazott általános célkitűzések címszavakban: Amerikanisztikai stúdiumok bármely részterületen, Észak- Közép- vagy Dél-Amerikával kapcsolatban.

Célország

Ausztria

Intézmény, honlap

Grazi Egyetem, C.IAS (Center for Inter-American Studies)

Pályázattípus

 

oktatói

pályázhat: 1 Szabadbölcsészet Tanszék főállású oktató (követelmény: a pályázott oktatási tevékenység tartalmazzon amerikai aspektust)

min. 5 munkanap, max. 1 hónap; ösztöndíj összege 1050-1150 EUR/ hó

(min. 6 óra tartása kötelező, ajánlott időtartam: 1 hét)


Általános pályázati feltételek
Az egyes pályázattípusokra vonatkozó elvárásokat, formai feltételeket a következő oldalon találhatják meg: http://www.tka.hu/palyazatok/117/oktatok-mobilitasa

Hogyan kell pályázni?
- A kitöltött pályázati űrlapot Balassa Eszter tanszéki adminisztrátornál (Szabadbölcsészeti Tanszék) kell leadni elektronikusan, szkennelt formában.
- A pályázatokról ad hoc bírálóbizottság dönt, melynek tagjai a KRE BTK nemzetközi dékánhelyettese, a KRE IAS hálózati koordinátora (vagy az általa kijelölt személy) és a KRE RH pályázati felelőse a vezetője. A döntésről jegyzőkönyv készül, minden pályázót legkésőbb 2020. június 10-én éjfélig elektronikusan értesítünk.
- A pályázati űrlapot jelen levél melléklete tartalmazza. A pályázathoz kötelezően csatolandó dokumentumok: rövid szakmai önéletrajz, munkaterv + motivációs levél egyben a munkanyelven; max. 1-1 oldal terjedelemben.

Határidő

- Intézményi szinten: 2020. június 8 (hétfő), 14:00 óra.
- Az intézményi szintű kiválasztást követően a pályázóknak a www.ceepus.info oldalra is fel kell tölteniük a pályázatukat az alábbi határidőkig:
    o a tavaszi félévre: 2020. június 15.
- A határidő után feltöltött pályázatok továbbítására nincs lehetőség!


 További információ
A pályázattal kapcsolatos további információval Dr. Nagy Judit nemzetközi dékánhelyettes és Dr. Pásztori-Kupán Istvan hálózati koordinátor tudnak szolgálni.

Tisztelettel,
Pásztori-Kupán István, hálózati koordinátor,
Nagy Judit, nemzetközi dékánhelyettes

Galéria

Galéria

 

Tudomány, kutatás

Gyakornoki program

Gyakornoki program

Névjegy

Névjegy

 

Napi biztatás

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Szakirányú továbbképzések

Youtube