Egyéb külföldi ösztöndíjak

Pályázati felhívás
Government of Korea Scholarship (GKS)
a 2018/19-es tanév őszi félévére

A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kara pályázatot hirdet 1 fő részére a Handong Global University-n (Pohang, Dél-Korea) eltöltendő egy féléves részképzésre a 2018/19-es tanév őszi félévében.

A kiutazás a Government of Korea Scholarship keretében valósul meg. A kiutazó hallgató 70-100% útiköltség támogatásban, 4 hónapig 500 USD/hó ösztöndíjban és 200 USD tanévkezdési támogatásban részesül, a teljeskörű egészségbiztosításához pedig maximálisan mindössze 10 USD-vel kell hozzájárulnia. A részképzés tanulmányi költségeit a fogadó intézmény fedezi. A fogadó intézmény a hallgató kérése alapján kollégiumi ellátást biztosít, de ennek költsége a hallgatót terheli.

A részképzésben való részvételhez minimálisan B2 szintű angol nyelvtudás és 2018. őszéig legalább két lezárt félév szükséges. A kiutazó hallgatónak továbbá a részképzés teljes ideje alatt aktív hallgatói jogviszonnyal kell rendelkeznie a KRE/ BTK-n.

Pályázhatnak az idegen nyelvek (anglisztika, koreai/kelet-ázsai stúdiumok – japanológusoknak), pszichológia, kommunikáció és médiatudomány, szociológia, szabadbölcsészet ill. színháztudomány specializáció területeken, alapszakon tanuló nappalis diákok, akik legalább 2 lezárt félévvel rendelkeznek a kiutazás időpontjáig.

A pályázathoz benyújtandók a következő dokumentumok:

  • kitöltött pályázati űrlap
  • egy oldalas angol nyelven írott motivációs levél
  • az index/elektronikus index másolata
  • önéletrajz


A pályázatokat papíralapon kérjük benyújtani Deák Tímeának a KRE/BTK Dékánhelyettesi Titkárságán (1088 Budapest, Reviczky u. 4. I. em. 111.)

A jelentkezési határidő: 2018. március 9. 16:00 óra

A legerősebb pályázatot benyújtó hallgatók közül szóbeli interjú során választjuk ki a nyertes pályázót. A szóbeli interjúkra 2018. március 13-án délután 16:00 órai kezdettel kerül sor a Reviczky u. 4-ben a 114-es teremben, erről március 10-én éjfélig értesítjük az érintett hallgatókat.

A pályázat végleges eredményéről 2018. március 16-án éjfélig értesítjük a pályázókat.

A pályázattal kapcsolatos további információkért Dr. Nagy Judit nemzetközi dékánhelyetteshez fordulhat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Üdvözlettel:
Dr. Nagy Judit
Nemzetközi Dékánhelyettes
KRE/BTK

Következő események


Galéria

Galéria

 

Tudomány, kutatás

Gyakornoki program

Gyakornoki program

Névjegy

Névjegy

 

Napi biztatás

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Szakirányú továbbképzések

Youtube