Pályázati felhívás felsőoktatási hallgatók tanulmányi célú mobilitására a 2021/22-es tanév őszi félévére

A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és  Társadalomtudományi Kara pályázatot hirdet 2 fő részére a Providence Egyetemen (Taichung, Tajvan) eltöltendő egy féléves részképzésre a 2021/22-es őszi félévében. A kiutazás a Nemzetközi Kreditmobilitás (Erasmus+ KA107 mobilitási projektek) keretében valósul meg.

A kiutazó hallgató 1500 EUR útiköltség támogatásban, valamint 700 EUR/hó ösztöndíjban részesül. A részképzés tanulmányi költségeit a fogadó intézmény fedezi. A szállás költsége a hallgatót terheli, de erre bőven nyújt fedezetet az ösztöndíj.

A részképzésben való részvételhez minimálisan B2 szintű angol nyelvtudás szükséges. A kiutazó hallgatónak továbbá a részképzés teljes ideje alatt aktív hallgatói jogviszonnyal kell rendelkeznie.

Pályázhatnak a keleti nyelvek és kultúrák alapszakon (BA) tanuló nappalis diákok, akik legalább 2 lezárt félévvel rendelkeznek a kiutazás időpontjáig. A pályázatnál előnyt jelent, de nem feltétel a kínai szakirány ill. specializáció végzése és a kínai nyelv ismerete.

A pályázathoz benyújtandók a következő dokumentumok:


A pályázatokat elektronikusan kérjük benyújtani a Dékánhelyettesi Titkárságára Deák Tímeának a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, egy e-mailben megküldve az összes csatolmányt.

A jelentkezési határidő: 2021. március 1. 16:00 óra

Az online interjúkra március 3 és 10 közöttkerül sor.

A pályázat végleges eredményéről március 12-én éjfélig értesítjük az érintett hallgatót.

A pályázattal kapcsolatos további információkért Dr. Nagy Judit nemzetközi dékánhelyetteshez fordulhat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

 

 

Galéria

Galéria

 

Tudomány, kutatás

Névjegy

Névjegy

 

Napi biztatás

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Szakirányú továbbképzések

Youtube