Pályázati felhívás dél-koreai tanulmányokra

2020/2021 tavaszi félév


A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar pályázatot hirdet egy féléves részképzésre a 2020/21-es tanév tavaszi félévére.

• 7 fő részére a Handong Global Egyetemen (Pohang, Dél-Korea) idegen nyelvek (anglisztika, koreai/kelet-ázsai stúdiumok - japanológusoknak), pszichológia, kommunikáció és médiatudomány, szociológia, szabadbölcsészet ill. színháztudomány területeken, BA és MA képzésben (MA: csak I. évfolyam),
• 4 fő részére a Keimyung Egyetemen (Daegu, Dél-Korea) idegen nyelvek (anglisztika, koreai/kelet-ázsai stúdiumok - japanológusoknak), kommunikáció és médiatudomány, pszichológia, szabadbölcsészet ill. történelem területeken, BA és MA képzésben (MA: csak I. évfolyam),
• 1 fő részére a Dongguk Egyetemen (Seoul, Dél-Korea) idegen nyelvek (anglisztika, koreai/kelet-ázsai stúdiumok - japanológusoknak), ill. szabadbölcsészet és történelem területeken, BA és MA képzésben (MA: csak I. évfolyam),

A kiutazó hallgatók az érvényben levő intézményközi csereszerződéseknek köszönhetően a részképzés ideje alatt tandíjmentesen tanulhatnak a kiválasztott intézményben, azonban az útiköltségüket (175 000 Ft-tól), a kollégiumi szállásukat (kb. 50 000-80 000 Ft/hó intézménytől függően) és a megélhetésüket (hasonló költségekkel kell számolni, mint Magyarországon) saját maguknak kell fedezniük.

Pályázati feltételek:

- alapképzés esetében legalább 1 lezárt aktív félév;
- a pályázott tevékenység megvalósításakor aktív hallgatói jogviszony, és legalább 2 lezárt félév;
- az oktatás nyelvéből/nyelveiből legalább komplex B2 szintű nyelvtudás (igazolható lektorátusi igazolással is);
- legalább 3,5 szum. kumm. korrigált kreditindex
- kitöltött elektronikus jelentkezési lap leadása, ami ide kattintva érhető el
- 1 oldalas angol nyelvű motivációs levél
- a leckekönyv kivonatának hivatalos másolata (Neptunból kinyomtatva vagy a Tanulmányi Osztály ügyfélszolgálatáról beszerezve).

A kiutazás megvalósítása a mindenkori járványügyi helyzet, ill. a magyar és a célországbeli előírások függvénye.

A pályázatok elbírálásánál előnyt jelent, ha a jelentkező még nem vett részt semmilyen mobilitásban.

A pályázatokat Deák Tímeának kérjük elektronikusan megküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Jelentkezési határidő:

2020. október 16. (péntek) 16:00

A felterjesztésről ad hoc bizottság dönt. A felterjesztésre került hallgatókat 2020. október 22-én éjfélig értesítjük a pályázat eredményéről.

 

Galéria

Galéria

 

Tudomány, kutatás

Névjegy

Névjegy

 

Napi biztatás

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Szakirányú továbbképzések

Youtube