Látogatás a Ljubljana-i Egyetemen
Jogiasszisztens-képzést indítanak a főiskolán

Látogatás a Ljubljana-i Egyetemen
Jogiasszisztens-képzést indítanak a főiskolán

Nemzetközi hét a Károlin

2018. október 15-19. között az SZMDI oktatói és hallgatói egy gyermekvédelmi összehasonlító kurzus keretében szociális munkás és szociálpedagógus hallgatókat fogadtak a bochumi és goudai testvéregyetemeinkről.

Tovább...

Szakmai és tudományos ösztöndíj nyerteseinek névsora

2018/2019. tanév őszi félév szakmai, tudományos ösztöndíjának nyerteseinek listája elérhető itt.

Tovább...

Látogatás a Ljubljana-i Egyetemen

Háromnapos szakmai látogatáson vett részt a KRE TFK Szociális Munka és Diakónia Intézetének vezetője és négy munkatársa szeptember végén Szlovénia legnagyobb és legrégebbi – hamarosan centenáriumát ünneplő – egyetemén. Megtekintettek két szociális ellátást végző civil szervezetet, illetve megbeszéléseket folytattak az egyetem Szociális Munka Karának dékánjával, kutatásokért felelős dékán-helyettesével, a kari igazgatóval, a terepgyakorlati központ munkatársaival, valamint az Erasmus+ kapcsolatokért felelős munkatárssal.

Tovább...

A félév első Károli estje

Szeptember 25-én került sor a TFK budapesti képzési helyszínén a félév első Károli estjére, amit a TFK szociális munka szakos hallgatóinak Közösségszervező csapata szervezett. Ezúttal egy amatőr színjátszó csoportot hívtak el, akik a Misztikum Színpad néven tevékenykednek. Rövidebb, általában 5-10 perces jeleneteik főleg a komédia műfajába sorolhatóak be, így természetesen nagyon jó hangulatban telt el együtt a másfél órás program.

Tovább...

Kitüntetésben részesült Dr. Kun Mária

Nemzeti ünnepünkön, 2018. augusztus 20-án Dr. Kun Mária főiskolai docens, üllői református lelkész Üllő Város Szolgálatáért kitüntető díjat és oklevelet vehetett át Üllő polgármesterétől a város katolikus templomában.

Tovább...

Átadták a diplomákat a Tanítóképző Főiskolai Karon

A KRE TFK Tanévzáró Istentiszteletére és Diplomaátadó Ünnepségére július 1-én, vasárnap 10 órai kezdettel került sor a Református Templomban.

Tovább...

A Szociális Munka és Diakónia intézet munkatársai kihelyezett intézeti értekezletet tartottak

2018. június 25-én a Szociális Munka és Diakónia Intézet munkatársai kihelyezett intézeti értekezletet tartottak Esztergomban.

Tovább...

X. Népek Meséi Országos Egyetemi és Főiskolai Mesemondó Verseny

2018. március 23-án tizedik alkalommal rendezte meg az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának Magyar Nyelvi és Irodalmi Tanszéke a Népek Meséi Országos Egyetemi és Főiskolai Mesemondó Versenyt.

Tovább...

Következő események


Összes esemény

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont

Youtube