Csapatunk

Pszichológia, mentálhigiéné és teológia szakos diákok, valamint diplomás károlis „öregdiákok” vagyunk, akik elvégeztük a kortárs segítő képzést az egyetemen.

Kosztin Flóra

Flóra vagyok, 2016-ban végeztem pszichológia mesterszakon. Úgy gondolom, természetes velejárója az életnek, hogy olykor elakadunk, nehézségeink támadnak bizonyos területeken. Ilyenkor nagyon hasznos lehet, ha ezt meg tudjuk osztani valakivel, aki esetleg kicsit más szemszögből is rá tud nézni a problémára. Ha úgy érzed, segítségre vagy csak egy kis beszélgetésre, odafigyelő meghallgatásra lenne szükséged, bátran keress fel!

E-mail címem: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Varga Gabriella

Varga Gabriella vagyok, végzős mesterszakos pszichológus hallgató. Svédországi tanulmányi- és munkaéveim után költöztem Budapestre. Pszichológiai tanulmányaim mellett elvégeztem egy relaxáció oktatói képzést (autogén tréning) és elkezdtem a családterapeuta képzést. Örvendek, hogy továbbra is a hivatásomnak élhetek, boldogan és szeretettel készülök a csoportunk többi tagjával a hozzánk betérők legjobb fogadására. Úgy gondolom, hogy mindannyiunk számára – legyünk első-, vagy másoddiplomások – mindig kihívásokat tartogat egy új életciklus, a diákélet. Egy új élethelyzet elakadásokkal járhat mind önmagunkkal, mind kortársainkkal, vagy családtagjainkkal való kapcsolatunkban. Egy segítő beszélgetés hatékonyan továbblendíthet ezen, és mindezt úgy, hogy a hozzánk betérő a számára legjobb utat találhassa meg. Én is ebben tudok a hozzám fordulókon segíteni. Rólam még annyit, hogy amikor épp nem szakmával foglalkozom, a családommal vagyok, kórusban énekelek vagy kirándulok.

E-mail címem: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Modor Julcsi

Modor Julcsi

Julcsi vagyok, most végzem a pszichológia mester szakot itt a Károlin. Két éve alapítottuk a SOULító csapatát. Fontosnak tartom, hogy a diákoknak legyen lehetőségük segítséget kérni az egyetemen, hiszen rengeteg nehézséggel találjuk szembe magunkat ebben az időszakban. Tavaly Írországban önkénteskedtem hét hónapot, ahol sokat tanulhattam a testi-lelki segítségnyújtásról. Később pszichoterápiával szeretnék majd foglalkozni. Ha úgy érzed, lenne kedved beszélgetni, elakadtál, itt a lehetőség, hogy megtaláld a saját utad. Írj bátran!

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tamás Kata

A Károlin 2015-ben fejeztem be a pszichológia BA képzést, jelenleg utolsó éves vagyok Szegeden. Kommunikációs tanácsadóként és trénerként önismereti csoportokat tartok konfliktus- és stresszkezelés, döntéshozatal, asszertivitás témákban. A több éve tartott Tiszta Kommunikáció tanfolyamok mellé 2016-ban felsorakoztak az Asszertív Kommunikáció tréningek és a konfliktuskezelési tréning is. Szeretem a szimbólumokkal, analógiákkal, metaforákkal végzett munkát, érdekel a pszichoanalitikusan orientált, dinamikus pszichoterápia, és a csoportanalízis. Azt vettem észre, hogy ami igazán segít a hozzám fordulóknak, az a figyelem, az odafordulás, a szeretet – mindenféle változtatási szándék nélkül. Ebben az elfogadó, ölelő térben Te is megnyílhatsz saját Belső Gyógyítódra. Szeretettel várlak!


E-mail címem: katalintamas KUKAC yahoo.com

 

Mogyorósi Rebeka

Sziasztok! Mogyorósi Rebeka vagyok, 2016-ban végeztem pszichológia mesterszakon. Azért vagyok tagja a Kortárs Segítő csoportnak, hogy Nektek nyújtsak támogatást, bármilyen jellegű problémával kerestek meg. Könnyen adódhatnak az életünkben kisebb és nagyobb problémák, kihívások, elgondolkodtató események, melyek nagyban hathatnak életünk több területére is, pl. a családi, pár- és egyéb kapcsolatainkra, teljesítőképességünkre, koncentrációkra, lelki és fizikai állapotunkra. Abban tudok segíteni Neked, hogy egy, vagy több négyszemközti beszélgetés alkalmával ránézzünk közösen ezekre a dolgokra, problémákra, együtt induljunk felderítő útra. Ha szeretnél kötetlenül beszélgetni akár komoly gondokról, akár csak egy kis beszélgetésre vágysz, keress meg nyugodtan a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen. :)

 

Weiner-Legeza Luca

Luca vagyok, a BTK-n pszichológiát hallgattam, jelenleg pedig a HTK-n negyedéves teológus vagyok. Kortársként tudom, mennyire fontos egy-egy helyzetben, hogy valaki, aki objektívan tud hozzám állni, meghallgasson, visszajelezzen arról, amit ő lát. SOULítóként pedig pontosan ilyenkor szeretnék jókor lenni jó helyen. Ha már nagyon kikívánkozna belőled, vagy csak érzed, hogy jó lenne már beszélni valakivel, akkor kopogj bátran! Biztos, hogy nyitott ajtóra találsz! :)

Jelenleg vidéken vagyok gyakorlaton, de 2017. szeptembertől már újra kereshetsz.

E-mail címem: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Farkas Martin

Farkas Martin vagyok, mesterképzéses pszichológushallgató. Szívesen beszélgetek bárkivel SOULítóban: azzal is, akinek aktuálisan valamilyen nehézség ütött be az életében, és azzal is, aki egyszerűen meg szeretné szellőztetni érzéseit. Az egyetem, a család, a szerelemi és baráti kapcsolatok nyújthatnak támaszt, de olykor meg is terhelhetnek minket. Ilyenkor nyugodtan SOULíts meg, hiszen egy kortárstól, mint amilyen én is vagyok, bátran várhatod az őszinte odafordulást. Amire emellett számíthatsz tőlem: titoktartás, ítéletmentesség, figyelem.

Magaménak vallom Paul Watzlawick gondolatát, miszerint: velem sincs minden rendben, veled sincs minden rendben, és ez így van rendben!

Jelenleg külföldön tartózkodom, 2017. szeptembertől újra kereshetsz.

E-mail címem: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Elemek száma 
Cím Szerző Találat
Csapatunk Írta: Tamás Katalin 550

Alkategóriák